Makelaar in Delft

Dynamisch, actief, persoonlijk en nooit te beroerd om iemand te woord te staan, oftewel de klant staat voorop.

Als woningmakelaar ben ik al vele jaren actief op de Delftse woningmarkt. Maar niet alleen Delft behoort tot mijn werkgebied maar ook bent u bij mij aan het goede adres voor het kopen, verkopen, huren en verhuren van uw woning in Rijswijk, Voorburg, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag en Zoetermeer. Als makelaar ben ik in loondienst begonnen maar hierin kon ik niet mijn eigen ideeën, zoals hoe ik de koper en verkoper van een woning wilde helpen en begeleiden, in praktijk brengen. Dus toen ik het aanbod kreeg om als zelfstandig makelaar aan de slag te gaan kon ik dit niet voorbij laten gaan.

Als Zzp-er ben ik verbonden aan het kantoor van DOEN NVM Makelaars. De reden dat ik voor dit kantoor gekozen heb is omdat het een jong, dynamisch en no-nonses kantoor is die aan is gesloten bij de NVM. De aansluiting bij de NVM is voor mij van groot belang omdat dit betekend dat ik elk jaar weer enkele dagen in de schoolbanken moet zitten om bij te blijven in de veranderende vastgoedmarkt. Daarnaast biedt de NVM een groot voordeel voor mijn cliënten, want bij een geschil kunnen zij bij de NVM aankloppen en zich bij laten staan wat een extra gevoel van zekerheid geeft.

 • null

    

Waar kunt u mij voor inschakelen in Delft en omgeving?

 • Het kopen van een woning;
 • Het verkopen van een woning;
 • Waardebepaling en taxatie;
 • Woning huren en verhuren;
 • Nieuwbouw;
 • Het kopen en verkopen van beleggingen;
 • Begeleiding bij het starten als vastgoedbelegger;
 • Vastgoedbeheer;
 • Bedrijfsruimte huren;
 • Bedrijfsruimte kopen.
waardebepaling

Heb ik uw interesse gewekt en / of heeft u een vraag aan mij?

Gebruik dan het contactformulier of bel mij direct op 06-36169796. Welke vorm u ook kiest, u krijgt binnen 24 uur een reactie van mij.

Ik ben u graag van dienst.